top of page
DSC_8181 FIN.jpg

Xara Derveni, the creator

Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος ιδέες. Διαφορετικές, πρωτότυπες, ασυμβίβαστες!

Λάτρης της ομορφιάς της απλότητας και της αυθεντικότητας. Θεωρώ δεδομένο ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και σε αυτή την παραδοχή, με σεβασμό στη μοναδικότητά του, βασίζω τις δημιουργίες μου.

Μέσα από το χώρο του κοσμήματος, τη δική μου μεγάλη αγάπη από πολύ μικρή ηλικία, σε συνδυασμό με τις σπουδές και την πολύχρονη εμπειρία μου στο σχέδιο, θέλω να βοηθήσω όποιον το επιθυμεί, να δώσει μορφή στην πιο «τρελή» του επιθυμία! Στο εργαστήριο, το δικό μου βασίλειο, θέτω σε εφαρμογή τα σχέδιά μου!

Στόχος μου, ο κάθε ένας από εσάς να αποκτήσει αυτό το κάτι ξεχωριστό, τη δική του όμορφη «λεπτομέρεια» που θα τον κάνει να χαμογελάσει, θα του θυμίσει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

The team

Τις δημόσιες σχέσεις & τα social, τα φροντίζει η Τάνια.

 

Το site & το eShop, τα διαχειρίζεται ο Βασίλης.

 

Δύναμη, ένταση, αποφασιστικότητα.

 

Η ομάδα μου

three-women-posing-for-photo.jpg
DSC_8027.jpg
DSC_8217.jpeg

Our history

Ο χώρος του κοσμήματος πάντα είχε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Από μικρό παιδάκι με εντυπωσίαζαν τα λαμπερά χρυσαφικά της μητέρας μου, ήθελα να τα φοράω και να κοιτιέμαι στον καθρέφτη. Ένιωθα σαν πριγκίπισσα!

Έχοντας εργαστεί για χρόνια σε κατασκευαστικές εταιρείες, αποφάσισα να αξιοποιήσω τις σπουδές και την εικοσαετή εμπειρία μου στο σχέδιο για να κυνηγήσω το όνειρο, την ελευθερία της δημιουργίας. Τότε γνώρισα τα μέταλλα και τις ιδιότητές τους. Ξεκίνησα να σχηματοποιώ τη σκέψη μου, να δημιουργώ τις συλλογές μου.

Το κόσμημα ήρθε κοντά μου τη στιγμή που είχα ανάγκη να διοχετεύσω την ενέργειά μου σε κάτι δημιουργικό, πολύπλευρο, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τη «θηλυκή πλευρά» που υποδηλώνει ευαισθησία, καλαισθησία, φινέτσα!
Τώρα, η έμπνευση είναι ανεξάντλητη! Γεννιέται καθημερινά μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συνεχή ροή των συναισθημάτων.

Το 2016 ξεκινήσαμε ως ομάδα να σχεδιάζουμε τα πρώτα βήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο στόχος κοινός, να μεταφέρουμε το μήνυμα «η απλότητα στην πιο λεπτεπίλεπτη μορφή της»... για να οδηγηθούμε σήμερα στην πεποίθηση «η ευχή σας δική μας επιθυμία».
Ως δημιουργός, θέλοντας να αποδώσω στο κόσμημα μία προσωπική στιγμή, ανάμνηση ή επιθυμία, με αγάπη δοκιμάζω, προτείνω, υλοποιώ.
Ως ομάδα, γεμίζουμε εμπειρίες κατακτώντας τους στόχους μας μαζί σας και θέτοντας καινούριους. Εξελισσόμαστε, ωριμάζουμε, αναπτυσσόμαστε.

DSC_8080.jpeg

Our values

Με γνώμονα την ευαισθησία που προκύπτει από την ενσυναίσθηση, για μας προέχει η χαρά, η ικανοποίηση των αισθήσεων μέσα από τη συμβολική αρμονία των σχεδίων!

Ως δημιουργός, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ιστορία του κάθε project, ξεκινάω με τη σχεδίαση στο χέρι. Αφού επιλέξω το «καλύτερο» σχέδιο, το αντιγράφω στον υπολογιστή για μεγαλύτερη ακρίβεια και στη συνέχεια το μεταφέρω στο μέταλλο.

Το πάθος για νέες προκλήσεις, το ενδιαφέρον και η φροντίδα για τον άνθρωπο ακούγοντας προσεκτικά την επιθυμία του, αποτελούν την κινητήρια δύναμη, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, που καταλήγουν να γίνουν φίλοι μας!

Βασικές αρχές ο σεβασμός, η συνέπεια, η αξιοπιστία. Πάντα με ισονομία και ισοτιμία ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, η μεταξύ μας επικοινωνία οδηγεί σε άψογη συνεργασία, η οποία μοιραία οδηγεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Photo credits

Friends by Adrienn all from Pexels.

Τι να περιμένεις παραγγέλνοντας:

Αμεσότητα

στην εξυπηρέτηση

Ασφαλείς συναλλαγές

σε συνεργασία με τη Eurobank

Άμεση παράδοση

με την ολοκλήρωση της παραγγελίας

bottom of page